A-laget med sterk serieåpning

Denne høsten har Toppen stablet på beina et seniorlag igjen. Og etter ett år borte fra det gjeveste selskap på Sørlandet (Toppen hadde i fjor ingen seniorlag), var det i går duket for årets første seriekamp for a-laget.

På motsatt banehalvdel sto Just i Havlimyrahallen. Et meget ungt Toppenmannskap var spente på hvor nivået lå, men tok raskt kommando i kampen. 0-1 kom allerede etter et drøyt minutt. Men Just utlignet 8 minutter senere. Deretter noterte Tor William Cantero sitt første a-lagsmål. Just reduserer enda en gang, før også Eigill Vonen putter inn sin første ball på a-laget!

Etter første periode står det 2-3, favør Toppen, der vi var det førende laget, men slurver en del og sløser med sjansene. Andre periode er kun 7 sekunder gammel, da vi går rett fra duellen og øker til 2-4. Men nok en gang reduserer Just etter 31 minutters spill. Men derifra og ut var det aldri noen tvil om hvor seieren ville havne.

Vi får etter hvert mer og mer flyt i spillet og putter jevnt og trutt baller i nettet, og til slutt ender det med en solid 3-13 seier. En fin serieåpning, men når en av seriefavorittene, Vigør, venter i 2.serierund kommende mandag, må vi være mye mer strukturert og skjerpet, samt utnytte sjansene våre mye bedre!

Men vi synes det er moro å være i gang igjen, og gleder oss til ny kamp  til mandag!

Toppens mannskap mot Just:
Brage Lilleaas, Martin Madsen, Eigill Vonen (2+0), Fredrik Johanssen (0+2), Morten Haugen, Espen Bekkvik (1+2), Marcus Fone (0+1), Tor William Cantero (2+1), Pål Tjøgersen (0+2), Petter Bilstad (8+1).