A-laget seiret mot Arendal IBK 2

Arendals 2.lag er et lag vi måtte ta to poeng fra dersom vi skulle være så og si sikre på plass blant de fire beste lagene, som gir 2.divisjonsspill etter jul. Og allerede kort tid ut i 1.periode så det lovende ut. 0-2 viser resultattavla etter seks spilte minutter. Men etter å ha spilt svært bra innledningsvis faller vi voldsomt og slipper Arendal inn i kampen igjen, og de scorer to altfor enkle mål. Men før perioden er over putter ungguttene Marcus Fone og Tor William Cantero hvert sitt, og gir oss en tomåls ledelse før de to siste periodene.

I pausen endrer vi litt på hvordan vi ønsker å styre spillet, og legger om litt på det taktiske, og det fungerer tidvis bra. Snaue fem minutter ut i perioden øker vi ledelsen igjen. Men enkle mål bakover skulle bli en gjennomgangsmelodi denne kampen. 3-5 og 4-5 kommer i løpet av 35 sekunder. Vi øker ledelsen enda en gang, Arendal reduserer og vi øker enda en gang før perioden er over. 5-7 viser tavla før siste periode.

Seks minutter ut i perioden setter, en for dagen meget opplagt og effektiv, Tom Østergaard sitt femte for dagen, og Arendal er kun et bak. Minuttet senere kommer utlikningen og med 13 minutter igjen, står det 7-7. Vi roter det til for oss selv og er slurvete bakover. Men heldigvis er vi skjerpet i avslutningsfasen og rykker fra med tre mål, og vinner til slutt 7-10.

En fortjent seier etter spill og sjanser, men denne kampen var vi svært slurvete hjemover og må virkelig rette opp det defensive spillet i kampene fremover!

Neste mandag blir det klubboppgjør i Fjellhallen, når Toppens G16 lag står på motsatt side kl 19.15!

Toppens mannskap mot Arendal IBK 2: (mål+assist)
Thomas Ravn Olsen (keeper), Brage Lilleaas (keeper), Petter Bilstad (3+2), Espen Bekkvik (2+1), Fredrik Johanssen (0+1), Pål Tjøgersen (1+1), Tor William Cantero (1+1), Eigill Vonen (0+1), Martin Madsen, Marcus Fone (2+0), Lars Tjøgersen (1+0), Ulrik Busch.