A-lags tap i målfattig lokaloppgjør

Etter å ha tapt 4-3 i Stintahallen mot Arendal i høst var vi revansjelystne og gira på å innkassere årets første to poenger. Men det skulle vise seg å bli for tøft.

Kampen åpner jevnt med sjanser til begge lag og med spill frem og tilbake på banen. Det kriges og kjempes og vi er veldig fornøyde med hvordan vi ligger defensivt, men 15 minutter ut i perioden slurves det ekstremt i egen sone, og det resulterer i balltap midt foran eget mål, og Arendal kan enkelt sette inn 0-1. Og vondt blir til verre når vi enda engang serverer Arendal ferdige scoringer, når vi gjør et utrolig slurvete bytte, og 21 sekunder senere står det 0-2. Og da var det like greit å få tatt en prat i garderoben!

Den andre perioden føltes i grunn mye lik den første, men her har vi i hvertfall sluttet å gi bort scoringer. Vi forsøker å kjempe oss inn i kampen igjen, men som en gjennomgangsmelodi denne kvelden sliter vi med å omsette sjanser til scoringer, og da er det vanskelig å vinne innebandykamper. I steden er det Arendal som er effektive og bruker perioden til å øke ledelsen til 0-3.

Men vi vet at tre mål i innebandy ikke er mye, vi går på med friskt mot og kjemper på videre. Og i andre byttet er vi alene med keeper, men misser en kjempesjanse til å redusere tidlig i perioden. Vi må helt til 51:48 spilte minutter før vi får notert vår første nettkjenning. Dessverre blir det med den ene scoringen, og vi må for andre gang denne sesongen se oss slått av naborivalen. Surt, men samtidig fortjent Arendal seier. De spiller stabilt og er godt besatt på samtlige posisjoner.

Men allerede i morgen har vi nye muligheter for å komme på seierssporet igjen, da skal vi til Idda Arena i Kristiansand og måle krefter med Vigør.

Toppens mannskap mot Arendal IBK 1: (mål+assist) 
Thomas Ravn Olsen (keeper), Petter Bilstad (1+0), Espen Bekkvik, Fredrik Johanssen, Pål Tjøgersen, Tor William Cantero, Eigill Vonen, Martin Madsen, Marcus Fone, Lars Tjøgersen, Ulrik Busch, Lars Arne Rønningen, Morten Haugen.

// Petter Bilstad