Arendal for sterke i Stintahallen

Årets siste lokaloppgjør mellom Toppen og Arendal var jevnt i drøye 50minutt. Derifra og ut var det kun et lag på banen, og dessverre var ikke det gult. Vi fikk en kjempeåpning på kampen da vi tar ledelsen etter snaue fire minutters spill. Men Arendal svarte raskt og kun 22 sekunder etter utligningen er de også i ledelsen. De øker på enda en gang før første hvil. 3-1 viser tavla etter første periode. 

Den andre perioden blir enda jevnere enn den første. Men Arendal benytter første halvdel av perioden til å plusse på ledelsen med to scoringer, og leder da med 5-1. På det tidspunktet begynte det å se litt mørkt ut for Toppens del, men det var faktisk først da vi begynte å våkne skikkelig og tenne til. Redusering til 5-2 kommer ved Pål Tjøgersen etter 29:22. To minutter senere presenterer Ulrik Busch seg med et strålende soloraid som oste kraft, vilje og lyst! 5-3, og vi er fullt tilbake i kampen igjen. Men før perioden er over får Arendal muligheten i powerplay og øker på til 6-3.

Vi får en gyllen mulighet til umiddelbar redusering da vi får straffeslag 45 sekunder ut i perioden. Dessverre brenner undertegnede straffen og i stedenfor redusering er det Arendal som øker på til 7-3 fire minutter ut i perioden. Vi presser på og skaper mye gode sjanser, men banens beste, Thor-Daniel Olsen, i Arendalmålet, står virkelig frem og leverer strålende redninger på løpende bånd, men etter snaue 49 minutters spill får vi inn reduseringen ved Espen Bekkvik. Men herifra og ut faller vi fullstendig sammen og blir helt fraværende. Arendal kjører over oss, samtidig som vi i bunn og grunn gir opp. Kampen ender med 12-4 tap.

En fullt fortjent Arendal seier. De er verdige seriemestere og har gjennom hele sesongen vist seg som det klart jevneste og beste laget, både i spill og resultater. Vi gratulerer naboene med seriegull og gleder oss allerede til nye oppgjør neste sesong! Vi vil komme sterkere tilbake og vise oss fra en bedre side! Nå gjenstår bare hjemmekampen mot Vigør 10.mars, før sesongen er over. Der går vi helt klart for seier, som vil sikre bronse, samt en god avslutning på sesongen.

Toppens mannskap mot Arendal IBK Senior 1: (mål+assist)
Thomas Ravn Olsen (keeper), Brage Lilleaas (keeper), Petter Bilstad (1+0), Espen Bekkvik (1+1), Fredrik Johanssen, Pål Tjøgersen (1+1), Tor William Cantero, Martin Madsen, Marcus Fone, Lars Arne Rønningen, Morten Haugen, Ulrik Busch (1+0).

// Petter Bilstad