Foreldere og spiller møte

Tirsdag 12.april kl.18.00 er det foreldremøte i klubben.  Møtet er på Birkenlund skole i tirsdag 12.april kl.18.00 (kantina) Til daglig trener vi deres unge og håpefulle i Fjellhallen på Birkenlund skole. Men nå ønsker vi å bli bedre kjent med personene bak de unge spillerne i klubben, dere som skjuler dere bak tittelen ”foreldre/foresatte”. For oss som drifter, styrer og bestemmer, trener lagene og steller i stand kamper er det hyggelig å få treffe dere også. Vi ønsker å høre deres mening om det vi gjør og deres tanker om hvordan vi kan videreutvikle et trivelig og trygt miljø som favner flest mulig barn/unge/voksne.  


Toppen IL ønsker å skape samhold, vennskap og opplevelser som man vil ha med seg videre i livet.  Derfor kaller vi nå inn til dette foreldremøte sammen med spillere.  


Vi ønsker å ta opp ulike temaer;  1) Info om Toppen 2) Hvordan skape en god klubb for ditt barn / deg som spiller 3) Hva er viktig for klubbens fremtid  4) Veien videre for TOPPEN IL  


Mange av dere har kanskje ikke mye kunnskap om klubben og innebandy så vi forteller også litt om dette. Gjør dette til en bra kveld og møt opp. Det er ingen plikt å si noen. At du møter er vel så viktig.  


Enkel servering. Gi beskjed om du og din håpefulle ikke kan komme til:  Ingvild mob. 97179073  


Sportslig hilsen styret i TOPPEN IL