G16 kjempet bra mot a-laget

Første periode var drøye to minutter gammel når G16 guttene går respektløst til verks og hamrer inn 1-0, scoring av Tor William Cantero, assistert av Eigill Vonen, de to G16 spillerne som ellers er fast inventar i a-laget. Seniorene har ball mest og styrer spillet, mens G16 kampen i gjennom er farlige i bakrom og på kontringer. Men etter å ha stått godt i mot innledningsvis, må Sondre Flaaten i G16 målet plukke ut den første ballen etter 7:26 spilte minutter, 1-1, av Fredrik Johansen som noterer sin første scoring for sesongen. Minuttet etterpå er det nyervervelsen Lars Arne Rønningen som sender seniorene i ledelsen. Og 1-3 kommer ved Espen Bekkvik 12:25 ut i perioden. Deretter skaper Eigill Vonen ny spenning i kampen når han reduserer til 2-3 etter 13 minutters spill. Men før perioden er over rykker seniorlaget fra med to scoringer av kaptein Bekkvik. Som til tross for tre mål i første periode var langt i fra mett for dagen.

2.periode er mye lik den første, der seniorlaget har ball og styrer spillet, mens G16 er farlig fremme på flere kontringsforsøk, samtidig som de kjemper oppofrende og bra defensivt. Seniorlaget får tettet bedre igjen bakover, samtidig som effektiviteten skjerpes fremover. Perioden blir vunnet med 0-8, der Bekkvik noterer tre nye scoringer, samtidig som den offensive seniorbacken, Pål Tjøgersen, dunker inn to baller.

3. og siste periode blir mye i samme duren. G16 laget setter innpå Vetle Mathiesen mellom stengene, og han står meget bra og sørger for at seniorlaget ikke vinner 3.periode med større sifre enn 1-5.

Kampen ender 3-18, favør a-laget. En fortjent seier. Men tross 15 målstap, G16 laget sto virkelig på kampen igjennom og gav seg aldri! Kjempeinnsats av seriens desidert yngste mannskap!

For seniorlagets del gjenstår kun en seriekamp, før det er klart for 2.divisjonsspill etter nyttår, en kamp som spilles mandag 2.desember, 19.15, i Fjellhallen. Mens G16 laget skal til Kristiansand 4.12 og måle krefter med bunnlaget Just, som står uten poeng så langt i sesongen.

Toppen Seniors mannskap (mål+assist):
Thomas Ravn Olsen (keeper), Petter Bilstad (3+8), Espen Bekkvik (9+3), Fredrik Johanssen (1+2), Pål Tjøgersen (2+1), Martin Madsen, Marcus Fone (0+1), Lars Tjøgersen (0+1), Lars Arne Rønningen (3+0).

Toppen G16s mannskap (mål+assist):
Sondre Flaaten, Aslak Torbjørnsen, Eigill Vonen (1+1), Tor William Cantero (1+0), Jacob Aasbø (1+0), Kristian Landbø (0+1), Sander Petterson Svenningsen, Sebastian Redmond, Vetle Mathiesen (0+1).