Kamphelg for G14 i Havlimyrahallen

Søndag 12.januar var det kamphelg for G14 lagene i Havlimyrahallen i Kristiansand. Toppen spilte to kamper mot hhv Kristiansand Seahawkes og Just.


Når laget tok juleferie lå de et godt stykke nede på tabellen.Men det skulle ikke vare lenge. Spillerne brukte ferien fornuftig. De stod tidlig opp, jogget hver dag, øvde på pasninger mens de så på "Tre nøtter til Askepott" og spiste havregrøt mens resten spiste ribbe. De ville bli bedre! De ville atter en gang vise at Toppen, klubben i deres hjerter, hører hjemme på toppen av pallen. 


Litt over kl.11.00 velter gutta inn i Havlimyrahallen og gnir seg i øynene. Lite antyder at gutta en stund senere skal briljere med de flotteste innebandy finter og de råeste redninger. 

Etter litt oppvarming og entusiastisk prat fra Liv, Julie og Oline var gutta klare for kamp.


Første kamp er mot Kristiansand Seahawkes. 

Laget på andre siden består av mange yngre spillere, men likevel stiller de mannsterke og bør ha en sjanse.

Toppen er bare 6 utespillere + keeper. 

Christian setter lagets første mål allerede etter 1,30 minutter. Allerede etter få sekunder reduserer Seahawkes. Men gutta mister ikke motivasjonen av den grunn. Et mål skal de klare å ta igjen.

Utover i kampen setter de jevnt og trutt mål i nettet på andre siden til stillingen til slutt ender 10-2 til Toppen.

Alle spillerne får scoorer eller har assist på pasning i løpet av kampen. Robin, som i dag skulle vokter lagets mål redder hele 19 skudd. 

Hele laget er med og bidrar. Fantastisk!


Neste kamp er mot Just.

I denne kampen er det motstanderen som først starter med å scoore mål. De sette to mål de 7 første minuttene. Først mot slutten av 1.omgang henter vi oss inn igjen. Vi går til pause med 2-3 på tavla til Just. Liv, Oline og Julie samler guttai rundvantet for en oppvåknings-prat i pausen. Hvordan skal vi hente oss inn. Taktikken legges og det tar ikke lange tiden før de putter mål igjen. De er tilbake! 

De fortsetter å sentre og kjenne på nettmaskene til dommeren blåser sluttsignalet og det står 9-4 til Toppen.

Også i denne kampen er alle med å scoorer eller har assist. Akkurat den lagånden vi liker. Robin som igjen regjerte i kassa stoppet hele 8 skudd og sørget for at vi igjen kan smile for få baklengsmål. Bernt-Thomas