Klubbtur til Kilandsenteret

Andre helgen i juni samlet vi klubbens medlemmer for å dra innover i landet mot Kilandsenteret. Stedet eies av Røde Kors og ligger idyllisk til opp forbi Grimstad.

Vi ville stelle i stand et felles arrangement hvor medlemmene kunne bli kjent på tvers av lagene. Det ble derfor tidlig bestemt at vi ville på tur hit på grunn av de mange mulighetene som stedet hadde. Stedet kunne by på mange ulike aktiviteter/leker som passet for alle.

Vi samlet troppene fredag ettermiddag utenfor fjellhallen for felles avreise. Vi kom frem litt utpå kvelden og det tok ikke lange tiden før alle fant seg godt til rette. De yngste var ivrige etter å test badetemperaturen, mens de eldre spilte fotball/volleyball.

Alle ble fordelt på rommene og taco ble servert. Kvelden fortsatte med hygge rundt peisen.

Lørdag morgen var det tidlig opp til frokost og dagens første aktiviteter. Vi ble delt inn i grupper som skulle samarbeide om ulike prøvelser. Gruppene ble testet i å knyte seg ut av knuter, gå på lag-ski, balansere og tautrekke. Rett før lunsj rakk vi også en volleyballturnering.

Resten av dagen gikk med til klatring, fotball og diverse vannaktiviteter. Badetøyet rakk knapt å dryppe fra seg før spørsmålet om bading dukket opp igjen. Kanoer og kajakker ble flittig brukt av alle.

På lørdagskvelden ble det servert grillmat, men på grunn av regnværet ble det til at vi hygget oss inne ved langbordet. Utover kvelden satt flere å spilte kort og brettspill, og knasket godteri.

Søndag formiddag fortsatt vi med basketkonkurranse, pilkast og livlinekasting. Etter lunsj pakket vi og snudde nesen hjemover etter en kjempeflott tur.

Alle gav inntrykk av å ha hygget seg veldig, selv om enkelte til tider fikk panikk når internettdekningen på mobilen forsvant.

Bilder fra turen er lagt ut under Galleri.