Knepent tap for seniorene

Etter en god serieåpning mot Just forrige uke, entret Vigør i går kveld Birkenlund Fjellhall. Etter at Toppen var best på Sørlandet for tre sesonger siden, har Vigør vist seg som det beste laget de siste to sesongene. Med andre ord var det ingen tvil om hvem som hadde favorittstemplet foran denne kampen.

Men vi gikk respektløst ut i kampen, og hadde absolutt troa på å kunne gi Vigør kamp om poengene. Og kampen er snaue seks minutter gammel da Espen Bekkvik (bildet) gjør dagens første. Fire minutter senere er samme man på farten igjen, 2-0. Og etter 14 minutters spill har Toppenkapteinen gjort hatrick! Vi hadde fått en strålende åpning på kampen! Mot slutten av første periode pådrar vi oss en to minutter for hardt spill, og Vigør utnytter denne til å knappe inn ett mål.

To minutter ut i den andre perioden kommer en ny redusering. Fra å ha vært et lite hakk bedre enn Vigør i første periode, faller vi veldig denne perioden. Vigør presser oss hardt og vi havner gang på gang på defensiven. Og til slutt kommer utligningen. 3-3 etter 36:33. Og kun sekundet før andre periode er over kommer det som skulle vise seg å bli vinnermålet, 3-4 etter 39:59.

I den siste perioden er vi et helt annet lag igjen. Her er vi mye mer med i kampen og produserer en rekke sjanser. Men ingen baller finner veien i nettmaskene, og kampen ender med en knappest mulig seier favør Vigør, 3-4. Alt i alt en jevn kamp der seieren kunne gått begge veier. At Vigør vinner er det ingenting å si på, men når vi først klarte å sette oss i en posisjon der vi hadde mulighet for å kjempe om poeng, er det allikevel surt å være så nærme.

Men en flott kamp hvor vi tar med oss mye positivt videre. Mandag om to uker er neste kamp. Da møter vi den andre seriefavoritten (sammen med Vigør), Arendal IBK i lokaloppgjør i Stintahallen.

Toppens mannskap mot Vigør: (mål+assist) 
Brage Lilleaas, Thomas Ravn Olsen, Petter Bilstad, Espen Bekkvik (3+0), Fredrik Johanssen, Pål Tjøgersen (0+2), Axel Holm, Ulrik Busch, Morten Haugen, Tor William Cantero, Eigill Vonen, Martin Madsen, Marcus Fone.