Nytt lag i klubben

I desember startet vi opp et nytt jente- og guttelag for aldersgruppen 10-12 år.
Allerede første trening møtte mange opp klare for å lære mer om innebandy, og det tok ikke lange tiden før vi var oppe i 15 spillere.

Æren med å trene denne ivrige gjengen fikk Liv Flo Ysteng, Julie s. Berntsen, Oline L. Knudsen, Vegard E. Mathiesen og Brage Lilleaas. Trenerne har fra før vært igjennom trenerkurs og fått en innføring i hvordan trene og drifte et lag.

På nyåret var laget med på sin første minirunde i Idda Arena i Kristiansand. Her fikk de møtt andre lag på samme alder og med omtrent like mye spillererfaring. Senere på året var de igjen med på minirunde i Stintahallen. Til høsten satser vi på seriespill.

Laget spiller hver torsdag kl.18.30-20.00 i Birkenlund fjellhall.
Om du har lyst å være med er det bare å møte opp. Vi vil gjerne ha deg med.
Ta med treningstøy.