Revansje mot Vågsbygd

Mandag kveld var Toppens seniorlag meget revansjelystne og motiverte for å vise at de er et bedre innebandylag en Vågsbygd. Toppen tar styringen fra begynnelsen av og fører kampen, mens Våg innimellom er frempå med langpasninger og noen skumle kontringer. 7:42 er spilt når dagens første scoring kommer. Toppen viser seg effektive i overtall og Espen Bekkvik henger inn hans 25. scoring for sesongen. Dette står seg perioden ut og vi har i hvertfall skaffet oss et bedre utgangspunkt etter de første tyve enn vi har hatt mange ganger tidligere i sesongen.

Andre periode er mye lik den første. Og den neste scoringen blir også notert Toppen. 2-0 kommer, nok en gang, ved Espen Bekkvik, etter drøye 25 minutters spill. Resten av perioden er vi det mest førende laget, men klarer ikke sette flere baller bak, en også i dag, meget god keeperduo i VIB buret.

Kun 24 sekunder er gått av den 3.perioden da vi øker på til 3-0. Men klok av erfaring fra tidligere kamper denne sesongen, da vi både har gitt vekk tre og fem måls ledelser, vet vi at vi må krige på videre. VIB for satt inn en redusering, men vi holder kampen ut, og vinner fortjent, 3-1.

Nå gjenstår kun to kamper denne sesongen. Med maks uttelling kan vi ha en mulighet for sølv, men vi får ta en kamp av gangen og kjempe som løver i hver duell, så får vi telle opp poengene til slutt. Kommende mandag er det duket for sesongens siste lokalderby mot Arendal. Dette blir en knalltøff kamp, mot et Arendal lag som har imponert stort denne sesongen og fortsatt er ubeseiret!

Toppens mannskap mot Vågsbygd IB Elite: (mål+assist)
Thomas Ravn Olsen (keeper), Brage Lilleaas, Petter Bilstad (1+2), Espen Bekkvik (2+0), Fredrik Johanssen, Pål Tjøgersen, Tor William Cantero, Martin Madsen, Marcus Fone, Lars Tjøgersen, Eigill Vonen, Morten Haugen, Ulrik Busch.

// Petter Bilstad